Prescan til virksomheder

Forebyggende lægeundersøgelse til arbejdsgiver og lønmodtager, som endda ofte er fradragsberettiget.

Teamwork

Raske medarbejdere er af afgørende betydning for en virksomhed. Er dine medarbejdere raske, vil din virksomhed præstere godt.

En investering i dine ansattes sundhed er samtidigt en investering i din virksomheds sundhed.

Til virksomheder

Fra ledelse til personalet, forskellige afdelinger og typer af virksomheder finder deres vej til Prescan. Siden 2003 har Prescan været førende på markedet for forebyggende lægeundersøgelse. Prescan har i de forgangne år udført undersøgelser for mere end 10.000 virksomheder.

Fordele

  • Indsigt i den enkeltes helbred og mulige sundhedsrisici.
  • Skattemæssig fradragsberettiget (med visse forbehold).
  • Gratis og uforpligtende rådgivning.
  • Styrkelse af medarbejderes personlige præstation øger medarbejdertilfredsheden.

Bliv informeret om de erhvervsmæssige fordele

> Anmod om at blive ringet op

 

Eller tag direkte kontakt til vores
undersøgelseskoordinator:

+31 (0)74 – 850 0279

Hvad synes virksomheder om vores undersøgelser?

Virksomheder og erhvervsdrivendes erfaringer med forebyggende undersøgelser hos Prescan.

Vi har de forgangne 13 år sammensat og udført forebyggende lægeundersøgelser for mange virksomheder – store som små. Altid skræddersyede undersøgelsesprogrammer, som tilfredsstiller den enkelte virksomheds ønsker. Med et mål, som berører alle; at skabe opmærksomhed, at aktivere folk og at motivere til at arbejde aktivt med sit helbred.

”En sund forretning”

Hvordan holder du dine medarbejdere sunde? Du kan gratis downloade et 20 sider langt dokument med praktiske tips til, hvordan du aktivt kan styrke sundheden i din virksomhed. Dokumentet dækker også anvendelse af forebyggende lægeundersøgelse i virksomheder og et udførligt afsnit om fradragsberettigelse. Udarbejdet af vores læger og fagfolk.

+31 (0)74 – 850 0279

Arbejde med mennesker

Forretning er arbejde med mennesker. En virksomheds succes afhænger af de ansatte funktion og præstation. Et godt helbred er en forudsætning for at kunne præstere godt. Selvom man ikke kan købe et godt helbred, er det muligt at få indsigt i sit helbred og herigennem at få indflydelse og forbedre sine individuelle risikofaktorer.

Prescan tilbyder forskellige lægefaglige undersøgelser, som giver et godt billede af en persons helbred. Vi vejleder virksomheder og professionelle, som ønsker at investere i sundhed. Fra den multinationale til små og mellemstore virksomheder – forskellige virksomhedstyper er blandt vores kunder. Vi tager i vores rådgivning hensyn til budgetmæssige begrænsninger.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search