Hjerteundersøgelse

En omfattende helbreds undersøgelse, inklusiv lungefunktionsundersøgelse og et hvile og arbejds-EKG.

En omfattend hjerte-undersøgelse

Mere end 466.000 mennesker i Danmark har hjerte-kar-sygdom. Hver fjerde dør af det, og hjerte-kar-sygdom er den næst hyppigste dødårsag i Denmark.

Hjerte-undersøgelsen hos Prescan er en værdifuld forebyggende undersøgelse, der giver indsigt i funktionen af hjertet. Man kan tidligt finde abnormiteter, som en utæt hjerteklap, forsnævringer eller hjerterytmeforstyrrelser. Du kan eventuelt vælge en hjerte-undersøgelse sammen med en Total Body Scan, du bestemmer selv.

Især i tilfælde af symptomer, forhøjet blodtryk eller en øget risiko for hjerte-kar-sygdom (diabetes, familiær disposition), er det tilrådelig at få en omfattende hjerte-evaluering.

Undersøgelsen indholder:

  • Samtale med hjertelægen
  • Blodtryk, puls, BMI (højde og vægt), fuld fysisk undersøgelse
  • Hvile- og arbejds-EKG
  • Ultralydsundersøgelse af hjertet
  • Lungefunktionsundersøgelse
  • Skriftlig rapport

Et kardiologisk undersøgelse er ikke alderrelateret. Hjerteklapperne, blodgennemstrømningen i hjertet, hjertekamrene og pumpefunktion af hjertet vurderes i en omfattende undersøgelse. Vi laver et hjertekardiogram (elektrokardiogram) og en ultralydsscanning af hjertet og en lungefunktion test. Dette skaber et klart billede af, om hjertet.

Vi behøver ikke at have en henvisning fra din egen læge til en kardiologisk undersøgelse hos Prescan. Vi har ingen ventetider, ofte kan vi allerede se dig indenfor en dag. Du får resultaterne sammen med rådgivning af hjertelægen, så du ved præcis hvor du står. Så kan du hurtig kan starte på et eventuelt behandlingsforløb. Det er også beroligende hvis alt skulle vise sig at være i orden.

Med Prescans hjerte-undersøgelse bliver du så ikke unødvendigt i usikkerhed.

 

Prescan Hjerteundersøgelse: 4500 kr

Ring til: 33333333
Eller: info@prescan.dk

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search